Stoppet afløb

Stoppet afløb samt stoppet toilet afhjælpes hurtigt

Enhver husejers mareridt er et stoppet afløb, bad eller toilet, og det kommer sjældent belejligt. Desuden er det næsten umuligt at forudsige, men der er heldigvis hjælp at hente. Har du problemer med et stoppet afløb, og bor du i Give, Brande, Thyregod eller omegn, skal du bare kontakte os – så klarer vi opgaven.

Der kan være flere grunde til, at afløbet eller toilettet stopper, men som regel kan slamsugning eller kloakspuling genetablere aftrækket til kloaksystemet, så du på den måde hurtigt og nemt kan få løst et akut problem.

Har du problemer med et stoppet afløb?

Vi ordner afløbbet i dit badeværelse og køkken i høj kvalitet. Man kan nemlig få problemer med et stoppet afløb når som helst, og så skal der jo gerne være nogen, der kan tage sig af problemet.

Kontakt os allerede i dag

Vores motto er: ”Lad os om det beskidte arbejde” – og det mener vi. Så har du problemer med et stoppet afløb, skal du endelig bare kontakte os.

​Du kan med fordel ringe til os på telefon 23 39 89 09 / 40 10 46 84 for en hurtig ekspedition, men du er naturligvis også altid velkommen til at sende os en e-mail på kt@doerkenmaskinstation.dk.​