Kloakspuling

Kloakspuling sikrer en ren kloak

Hos Dørken Maskinstation har vi 5 års erfaring med kloakspuling. Vi er beliggende i Give, men udfører også kloakspuling for kunder i Brande, Thyregod og omegn.

Højtryksspuling bruges til at fjerne akut opståede forstoppelser eller til mere systematiske oprensninger i forbindelse med renoveringsarbejde eller vedligeholdelse af drænsystemer.

Vi udfører blandt andet højtryksspuling og rensning af:

  • Diverse afløb
  • Kloakrør
  • Drønrør
  • Sivedræn
  • Og meget andet

Sådan foregår vores kloakspuling

Vi udfører højtryksspuling helt op til 140 bar. Det foregår således, at spuleslangen føres ind i kloakledningen, og de bagudrettede stråler i dysen, der sidder for enden af spuleslangen, bevirker, at slangen selv kører ind i ledningen. På den måde er det muligt at spule mange meter ind i en ledning, men den maksimale længde er normalt på omkring 100 meter.

Efter udført kloakspuling trækkes slangen hydraulisk tilbage under vandtryk således, at sand, slam og grus bliver spulet ud af ledningen.

Kontakt os og hør mere

Har du nogle spørgsmål vedrørende vores kloakspuling, eller ønsker du at høre mere om vores arbejde, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan enten ringe til os på telefon 23 39 89 09 / 40 10 46 84, eller du kan sende en e-mail til kt@doerkenmaskinstation.dk.​